Kategorijos

Filter By close
Interjerui
Interjerui

Kokybiškos, tvarios ir stilingos interjero detalės Jūsų namų interjerui. Rasite laikrodžių, paveikslų, namų kvapų, žvakių, žvakidžių, statulėlių, vazų, vazonų, veidrodžių, varpelių, dėžučių, foto rėmelių, nuotraukų albumų ir kt.

Aktyvūs filtrai

Porcelianinis angelas...
Kaina 11,50 €
Glazūruoto porceliano figūrėlė - suvenyras angeliukas muzikantas. Figūrėlė dekoruota aukso spalvos detalėm. Angelas simbolizuoja meilę ir gerumą, jis saugo mus kiekviename gyvenimo žingsnyje, mums brangius žmones ir mūsų namus. Tai puiki dovana vestuvių, kūdikio gimimo, krikštų, pirmosios komunijos, gimtadienio, valentino dienos, mamos dienos ar kita proga. Dydis: h 11 x 7 x 5 cm. Kaina 1 vnt.
Stiklinė statulėlė "Gulbės...
Kaina 20,80 €
Briaunuoto, skaidraus stiklo gulbės su lotosu ant ovalaus, veidrodinio pagrindo. Plačiai išskleisti gulbių sparnai suvenyrui suteikia, iškilmingumo, didingumo. Tai prabangus ir išskirtinis suvenyras. Gulbes - amžinos meilės, grožio, tyrumo ir žavesio simbolis. Romantiškas suvenyras suteiks namas jaukumo. Dydis: h 9 x 15 x 7 cm.
Stiklinė statulėlė...
Kaina 52,90 €
Briaunuoto, skaidraus stiklo gulbės ant ovalaus, veidrodinio pagrindo. Plačiai išskleisti gulbių sparnai suvenyrui suteikia, iškilmingumo, didingumo. Tai prabangus ir išskirtinis suvenyras. Gulbes - amžinos meilės, grožio, tyrumo ir žavesio simbolis. Romantiškas suvenyras suteiks namas jaukumo. Dydis: h 12 x 16 x 18 cm.
Stiklinė statulėlė "Gulbės"
Kaina 13,00 €
Briaunuoto, skaidraus stiklo gulbės ant ovalaus, veidrodinio pagrindo. Plačiai išskleisti gulbių sparnai suvenyrui suteikia, iškilmingumo, didingumo. Tai prabangus ir išskirtinis suvenyras. Gulbes - amžinos meilės, grožio, tyrumo ir žavesio simbolis. Romantiškas suvenyras suteiks namas jaukumo. Dydis: h 7 x 8 cm.
Statulėlė "Berniukas su...
Kaina 31,50 €
Balto, glazūruoto porceliano figūrėlė - suvenyras berniukas su meškiuku, dekoruota spalvota ir auksine glazūra. Mielas berniukas su meškiuku statulėlė be abejonės patrauks visų dėmesį. Savo estetika ir rafinuotumu ji pamalonins net ir išrankiausius. Statulėlė pradžiugins ne vieną arba taps išskirtiniu akcentu jūsų namuose. Medžiaga porcelianas. Dydis: h 21 x 9 x 8 cm.
Papuošalų dėžutė, ruda (16...
Kaina 19,50 €
Labai funkcionalus ir elegantiška dėžutė papuopšalams, aksesuarams. Vidus išklotas minkšta pliušine medžiaga. Dėžutės dėka visos smulkmenos namuose turės savo vietą. Papuošalinę patogu laikyti namuose, ar vežtis su savimi į kelionę. Taip pat puiki ir originali dovaną. Pagaminta iš Eko odos. Dydis: h 5 x 11 x 16 cm.