Kategorijos

Filter By close
Dirbtinės gėlės
Dirbtinės gėlės

Dirbtinės gėlės padeda sukurti jaukią aplinką terasose, biuruose, kavinėse, viešbučiuose ir restoranuose. Jei nėra galimybės auginti natūralius augalus, dirbtiniai gali tapti puikia alternatyva. Iš gėlių žiedų, puoščių, lapų ir smulkių gėlių šakų kuriamos vidaus ir lauko interjero dekoracijos, įvairios kompozicijos, vainikai, dekoruojamos dovanos. Jos atsparios lietui ir sniegui. Puikiai tiks sukurti jaukų namų interjerą.

Aktyvūs filtrai

Dirbtinė rožės šaka, 54 cm
Kaina 2,56 € Reguliari kaina 3,20 € −20%
Dirbtinė rožės šakelė yra iš geros kokybės plastmasės ir impregnuotos medžiagos, todėl puikiai tinka naudoti tiek vidaus, tiek lauko aplinkoje. Gėlių kotelius lengva lankstyti. Gėlės yra ilgaamžės, nes jų spalva neblunka bei nepraranda savo formos. Dirbtinė rožės šaka turi tris žietus, jos aukštis 54 cm.
Dirbtinė ciklamenų puokštė...
Kaina 6,24 € Reguliari kaina 7,80 € −20%
Ar norėtumėte sukurti savo žaliąją oazę be vargo ar pastangų?  Siūlome jums dirbtinių ciklamenų puokštę vazone su eukalipto lapais. Pagaminta iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos, todėl galima naudoti tiek viduje, tiek lauke. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės, nereikalauja ypatingos priežiūros. Kompozicijos skersmuo ~ 33 cm, aukštis ~ 24 cm.
Dirbtinė gėlė-medis
Kaina 35,04 € Reguliari kaina 43,80 € −20%
Dirbtinė žydinti gėlė-medis yra puiki interjero detalė, kuri suteikia gyvumo bei spalvų įvairiose patalpose, jos tinka grožio salonuose, parduotuvėse ar kitose erdvėse. Dirbtinis augalas yra praktiškas pasirinkimas, nes jos nevysta ir reikia tik kartas nuo karto nuvalyti dulkes. Gėlės aukštis: 109 cm.
Dirbtinė gėlė-medis, fikusas
Kaina 46,40 € Reguliari kaina 58,00 € −20%
Dirbtinė gėlė-medis fikusas yra puiki interjero detalė, kuri suteikia gyvumo bei spalvų įvairiose patalpose, jos tinka grožio salonuose, parduotuvėse ar kitose erdvėse. Dirbtinis augalas yra praktiškas pasirinkimas, nes jos nevysta ir reikia tik kartas nuo karto nuvalyti dulkes. Gėlės aukštis: 96 cm.
Vėlinių vainikas iš gerberų...
Kaina 9,28 € Reguliari kaina 11,60 € −20%
Vėlinių puokštė sukurta iš dirbtinių gerberų žiedų. Ji pagaminta iš 6 gerberų žiedų. Dirbtinių gėlių puokštės, kompozicijas puošti kapus ypač tinka nuo vėlyvo rudens iki ankstyvo pavasario. Kokybiškų dirbtinių gėlių kompozicijos atrodys gana natūraliai ir papuoš jūsų artimųjų kapą ilgam. Kompozicijos skersmuo apie 35 cm, aukštis 21 cm.
Vėlinių vainikas iš...
Kaina 10,80 € Reguliari kaina 13,50 € −20%
Vėlinių puokštė sukurta iš dirbtinių gėlių. Ji pagaminta iš 10 eustomos žiedų. Dirbtinių gėlių puokštės, kompozicijas puošti kapus ypač tinka nuo vėlyvo rudens iki ankstyvo pavasario. Kokybiškų dirbtinių gėlių kompozicijos atrodys gana natūraliai ir papuoš jūsų artimųjų kapą ilgam. Kompozicijos skersmuo apie 35 cm, aukštis 25 cm.
Vėlinių vainikas iš...
Kaina 16,00 € Reguliari kaina 20,00 € −20%
Vėlinių puokštė sukurta iš dirbtinių gėlių. Ji pagaminta iš 6 lelijų ir ramunių žiedų. Dirbtinių gėlių puokštės, kompozicijas puošti kapus ypač tinka nuo vėlyvo rudens iki ankstyvo pavasario. Kokybiškų dirbtinių gėlių kompozicijos atrodys gana natūraliai ir papuoš jūsų artimųjų kapą ilgam. Kompozicijos skersmuo apie 40 cm, aukštis 25 cm.
Vėlinių vainikas iš...
Kaina 13,40 € Reguliari kaina 16,75 € −20%
Vėlinių puokštė sukurta iš dirbtinių gėlių. Ji pagaminta iš 6 bijūnų ir chrizantemų žiedų. Dirbtinių gėlių puokštės, kompozicijas puošti kapus ypač tinka nuo vėlyvo rudens iki ankstyvo pavasario. Kokybiškų dirbtinių gėlių kompozicijos atrodys gana natūraliai ir papuoš jūsų artimųjų kapą ilgam. Kompozicijos skersmuo apie 40 cm, aukštis 24 cm.
3D lipdukai "Drugeliai", 12...
Kaina 2,90 €

Įvairiaspalviai, ažūriniai, plastikiniai 3D lipdukai-drugeliai, skirtingų dydžių, ryškių spalvų. Galima lipinti ant sienos, lango bei kt., lipniu dvipusiu popieriumi (pridedami). Klijuokite ant sausų, švarių ir lygių paviršių; nuvalykite vietą, kur norite klijuoti drugelį, tiesiog nulupkite popierių ant drugelio, įklijuokite juos.  Pakuotėje 12 vnt. skirtingo dydžio drugelių (nuo 12 iki 8 cm).

Dirbtinė narcizų puokštė,...
Kaina 2,32 € Reguliari kaina 2,90 € −20%
Dirbtinė narcizų puokštė yra iš geros kokybės plastmasės ir impregnuotos medžiagos, todėl puikiai tinka naudoti tiek vidaus, tiek lauko aplinkoje. Gėlių kotelius lengva lankstyti. Gėlės yra ilgaamžės, nes jų spalva neblunka bei nepraranda savo formos. Puokštė iš 7 šakelių, kurios turi po 3 žiedus, jos aukštis 38 cm.
Dirbtinė lelijų puokštė vazone
Kaina 6,24 € Reguliari kaina 7,80 € −20%
Ar norėtumėte sukurti savo žaliąją oazę be vargo ar pastangų?  Siūlome jums dirbtinių gėlių kompozicija vazone su lelijomis. Pagaminta iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos ir plastiko, todėl galima naudoti tiek viduje, tiek lauke. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės, nereikalauja ypatingos priežiūros. Lelijų puokštė iš 7 šakų ir 7 žiedų. Kompozicijos skersmuo ~ 18 cm, aukštis ~ 27 cm.
Dirbtinė gvazdikų puokštė...
Kaina 6,24 € Reguliari kaina 7,80 € −20%
Ar norėtumėte sukurti savo žaliąją oazę be vargo ar pastangų?  Siūlome jums dirbtinių gėlių kompozicija vazone su gvazdikėliais. Pagaminta iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos, todėl galima naudoti tiek viduje, tiek lauke. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės, nereikalauja ypatingos priežiūros. Gvazdikų puokštė iš 5 šakų ir 10 žiedų. Kompozicijos skersmuo ~ 21 cm, aukštis ~ 26 cm.