Kategorijos

Filter By close
Kitos

Aktyvūs filtrai

Dirbtinė gėlė lateksinis...
Kaina 1,25 € Reguliari kaina 2,50 € −50%
Dirbtinės gėlės lateksinis žiedas. Puikiai tinka puokščių, kompozicijų darymui. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Pagaminta iš latekso. Galima naudoti tiek viduje, tiek lauke. Dydis h 12 x 10 cm. Pakuotėje 150 vnt. Kaina vieno žiedo.
Dirbtinė gėlė aguonos žiedas
Kaina 0,80 €
Dirbtinė gėlė aguonos žiedas. Pagamintas iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos, todėl galima naudoti tiek viduje, tiek lauke. Puikiai tinka puokščių, kompozicijų darymui. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Žiedo dydis: h 2 x ∅ 12 cm.
Dirbtinė gėlė amarilio žiedas
Kaina 0,50 €
Dirbtinė gėlė amarilio žiedas. Puikiai tinka puokščių, kompozicijų darymui. Pagamintas iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos, todėl galima naudoti tiek viduje, tiek lauke. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Žiedo dydis: h 12 x ∅ ~15 cm. Pakuotėje 50 vnt. Kaina vieno žiedo.
Dirbtinė gėlė lubino žiedas
Kaina 0,20 €
Dirbtinis lubino žiedas yra geros kokybės, pagaminti iš impregnuotos medžiagos, todėl puikiai tinka naudoti tiek vidaus, tiek lauko aplinkoje. Žiedas gali būti tvirtinami ant paprasto koto arba ant koto su lapais. Gėlių kotelius lengva lankstyti. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės, nes jų spalva neblunka bei nepraranda savo formos. Dydis: h 1 cm, ∅ 6 cm, žiedas sudarytas iš 4 sluoksnių.
Dirbtinė gėlė kardelio žiedas
Kaina 0,28 €
Dirbtinė gėlė kardelis žiedas. Puikiai tinka puokščių, kompozicijų darymui. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Pagaminta iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos. Galima naudoti tiek viduje, tiek lauke. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Žiedo ∅ 9 cm. Žiedas sudarytas iš 2 sluoksnių. Kaina vieno žiedo.
Dirbtinė gėlė eustomos žiedas
Kaina 0,40 €
Dirbtinė gėlė eustomos žiedas turi 3 sluoksnius. Eustomos žiedas pagamintas iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos, todėl galima naudoti tiek viduje, tiek lauke. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Gėlės žiedas tinka puokščių, kompozicijų darymui. Dydis: aukštis 7,5 cm, skersmuo 7 cm.
Dirbtinė burbuolė, 12 cm
Kaina 0,60 €
Dirbtinė burbuolės žiedas. Puikiai tinka puokščių, kompozicijų darymui. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Pagaminta iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos. Galima naudoti tiek viduje, tiek lauke. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Burbuolės dydis:  ∅ 3 x h 13 cm.
Dirbtinės gėlės žiedas
Kaina 0,12 €
Dirbtinė gėlė puikiai tinka puokščių, kompozicijų darymui. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Pagaminta iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos. Galima naudoti tiek viduje, tiek lauke. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Žiedo dydis: ∅ 7 x h 5 cm.
Dirbtinė gėlė lateksinis...
Kaina 1,10 € Reguliari kaina 2,20 € −50%
Dirbtinės gėlės lateksinis žiedas. Puikiai tinka puokščių, kompozicijų darymui. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Pagaminta iš latekso. Galima naudoti tiek viduje, tiek lauke. Dydis h 12 x 6 cm. Pakuotėje 150 vnt. Kaina vieno žiedo.