Kategorijos

Filter By close
POP IT

Aktyvūs filtrai

Antistresinis žaislas POP -...
Kaina 0,95 € Reguliari kaina 1,35 € −30%
Silikoninis antistresinis žaislas - šių dienų populiariausias žaislas. Šis antistresinė žaislas tai ne tik puiki pramoga jūsų vaikui, bet taip pat šio žaidimo pagalba vaikas galės lengviau atsipalaiduoti ir nurimti. Lengvai plaunamas vandeniu. Puikiai tinka ir suaugusiems, ypač tiems, kurie patiria daug streso. Dydis: h 26 x ∅ 1,2 cm.
Reversinė lėlytė "Squid game"
Kaina 2,00 €
Unikalus antistresinis žaislas "Squid game" personažo reversinė lėlytė, padės pagerinti pirštų, rankų bei akių koordinaciją. Pritraukia vaiko dėmesį, skatina rankos-akių koordinacijos gebėjimus. Stumkite, purtykite, ir mėgaukitės linksmybėmis. Tai puiki smulkmenėlė Jūsų vaikui. Galite pasirinkti vieną iš 4 Kalmaro žaidimo lėlyčių: apskritimą, trikampį ar kvadratą. Dydis lėlytės: h 4 x 3 x 2. 
Antistresinis žaislas...
Kaina 2,50 €
Silikoninis antistresinis žaislas - šių dienų populiariausias žaislas. Šis raktų pakabukas turi minkštą silikoninę sėdynę, kuri skleidžia kvapą. Šiuo žaislu vaikas galės ne tik žaisti, bet ir prisisegti prie savo kuprinės ar kambario raktus. Jis lengvai plaunamas vandeniu. Raktų pakabuko dydis: apie 10 x 7 x 1,5 cm.
Antistresinis žaislas...
Kaina 1,18 € Reguliari kaina 5,90 € −80%
Silikoninis antistresinis žaislas - šių dienų populiariausias žaislas. Tai ne tik puiki pramoga jūsų vaikui, bet taip pat šio žaidimo pagalba vaikas galės lengviau atsipalaiduoti ir nurimti. Šiuo žaislu vaikas galės ne tik žaisti, bet ir įsidėti pinigėlių ar smulkmenų, taip pat prisisegti prie savo kuprinės ar kambario raktų. Dydis: 10,5 x 9 x 4,5 cm.
Antistresinis...
Kaina 3,30 € Reguliari kaina 16,50 € −80%
"POP IT" silikoninis antistresiniai žaislai - šių dienų patys populiariausi vaikų tarpe. O šis žaislas ypatingas tuo, kad tai ne tik žaislas, bet taip pat ir penalas, kuriame vaikas galės laikyti savo mėgstamus rašiklius ir pieštukus. Tai  ne tik puiki pramoga jūsų vaikui, bet taip pat šio žaidimo pagalba vaikas galės lengviau atsipalaiduoti ir nurimti pamokų metu. Dydis: 12 x 18 x 3,5 cm.
Antistresinis žaislas...
Kaina 1,96 € Reguliari kaina 4,90 € −60%
Antistresinis žaislas - šių dienų populiariausias žaislas. Antistresinis žaislas tai ne tik puiki pramoga jūsų vaikui, bet taip pat šio žaidimo pagalba vaikas galės lengviau atsipalaiduoti ir nurimti. Lengvai plaunamas vandeniu. Puikiai tinka ir suaugusiems, ypač tiems, kurie patiria daug streso. Sukantis suktukui keičiasi veiduko emocijos. Dydis: Ø 9  x5 cm. Spalva parenkama atsitiktinai.
Antistresinis žaislas...
Kaina 1,96 € Reguliari kaina 4,90 € −60%
Silikoninis antistresinis žaislas - šių dienų populiariausias žaislas. Šis žaislas, tai ne tik puiki pramoga jūsų vaikui, bet taip pat šio žaidimo pagalba vaikas galės lengviau atsipalaiduoti ir nurimti. Šiuo žaislu vaikas galės ne tik žaisti, bet ir įsidėti pinigėlių ar smulkmenų. Jis lengvai plaunamas vandeniu. Dydis: ∅ 9 x 3,5 cm. 
Antistresinis...
Kaina 3,18 € Reguliari kaina 15,90 € −80%
Unikalus spalvoto silikono žaislas nerimo ir streso malšinimui. Push Pop it Bubble antistresinis žaislas teikia nepaprastą pasitenkinimą, kurį sukelia sprogstančio oro burbulo imitacija. Šis žaislas - rankinukas tai ne tik puiki pramoga jūsų vaikui, bet taip pat ir gražus aksesuaras, kuriame tilps vaiko mėgstamiausi žaislai. Dydis: 20 x 14 x 3 cm.
Antistresinis žaislas...
Kaina 3,60 €
Įdomus ir spalvingas ištempiamas vamzdelis. Skirtas vaikams ar suaugusiems, nuramins protą arba nukreips dėmesį nuo įtampos sukeliančių įpročių. Jį galima ištempti arba suspausti, ištempiamas vamzdis skleidžia spragsėjimą. Sujungti su daugiau vamzdukų, kad sukurtumėte įdomias formas. Dydis: 20 x ∅ 5 cm. 

Dėmesio!
Nurodyta vieno vamzduko kaina.
Vamzdelis parenkamas atsitiktine tvarka.
Antistresinis žaislas...
Kaina 1,80 € Reguliari kaina 9,00 € −80%
Unikalus spalvoto silikono žaislas nerimo ir streso malšinimui. Push Pop it Bubble antistresinis žaislas teikia nepaprastą pasitenkinimą, kurį sukelia sprogstančio oro burbulo imitacija. Puikiai tinka vaikams ir suaugusiems protui nuraminti arba nukreipti nuo įtampą sukeliančių įpročių. Smagu žaisti namuose, patalpose, lauke, vonios kambaryje, kelionėje. Dydis: 17 x 21,5 cm.
Antistresinis žaislas-stalo...
Kaina 3,96 € Reguliari kaina 19,80 € −80%
Šis žaidimas žaidžiamas, kas greičiau suspaudys savo burbulus, prieš tai išmetus kauliukus, kiek surinksi taškų, tiek užspausk burbulų, laimi tas, kas pirmiau suspaudys visus burbulus. Smagu žaisti namuose, patalpose, lauke, kelionėje. Šį žaidimą galia žaisti 1 iki 4 žaidėjų. Dydis: ∅ 30 cm.
Antistresinis žaislas POP -...
Kaina 5,12 € Reguliari kaina 12,80 € −60%
"POP IT" silikoninis antistresinis žaislas - šių dienų populiariausias žaislas. Šis antistresinė žaislas tai ne tik puiki pramoga vaikui, bet taip pat šio žaidimo pagalba vaikas galės lengviau atsipalaiduoti ir nurimti. Pagaminta iš silikono, lengvai plaunamas vandeniu, bei galima nešiotis visur su savimi. Puikiai tinka ir suaugusiems, ypač tiems, kurie patiria daug streso. Dydis: 21 x 24 cm.