Kategorijos

Filter By close

Filtruoti pagal

Kategorijos

Kategorijos

Dydis

Dydis

Gėlės aukštis

Gėlės aukštis

Prieinamumas

Prieinamumas

Kaina

Kaina

  • 0,00 € - 198,00 €

Spalva

Spalva

Pagrindinis

Aktyvūs filtrai

Puodelis "Geriausia mama...
Kaina 6,95 €
Iškirtinis puodelis su užrašu puikiai tinka ieškantiems dovanos Mamos dienai. Mėgautis rytine kava ar arbata bus dar maloniau. Labai lengva priežiūra ir valymas - šis puodelis bus kaip naujas daug metų! Šis originalus puodelis gali būti tikrai puiki dovana net patiems išrankiausiems. Puodelio tūris: 450 ml. Užrašas yra iš abiejų pusių.
Keramikinis peilis, 24 cm
Kaina 14,80 €
Keraminis peilis idealiai tinka kasdien pjaustyti ir kapoti vaisius, daržoves, duoną ir mėsą be kaulų. Ergonomiškos, neslystančios rankenos užtikrina patogų ir saugų laikymą bei visišką judesių kontrolę. Keraminiai peiliai pjūvio vietoje nereaguoja su maistu, nesugeria kvapų, yra neįtikėtinai aštrūs ir nelipnūs. Galima plauti indaplovėje. Keramikinio peilio ilgis 24 cm, ašmens ilgis - 12 cm.
Keramikinis peilis, 20 cm
Kaina 12,80 €
Keraminis peilis idealiai tinka kasdien pjaustyti ir kapoti vaisius, daržoves, duoną ir mėsą be kaulų. Ergonomiškos, neslystančios rankenos užtikrina patogų ir saugų laikymą bei visišką judesių kontrolę. Keraminiai peiliai pjūvio vietoje nereaguoja su maistu, nesugeria kvapų, yra neįtikėtinai aštrūs ir nelipnūs. Galima plauti indaplovėje. Keramikinio peilio ilgis 20 cm, ašmens ilgis - 9,5 cm.
Keramikinis peilis, 18 cm
Kaina 9,90 €
Keraminis peilis idealiai tinka kasdien pjaustyti ir kapoti vaisius, daržoves, duoną ir mėsą be kaulų. Ergonomiškos, neslystančios rankenos užtikrina patogų ir saugų laikymą bei visišką judesių kontrolę. Keraminiai peiliai pjūvio vietoje nereaguoja su maistu, nesugeria kvapų, yra neįtikėtinai aštrūs ir nelipnūs. Galima plauti indaplovėje. Keramikinio peilio ilgis 18 cm, ašmens ilgis - 7 cm.
Nuotraukų rėmelis "Šiemos...
Kaina 6,00 €
Metalinis nuotraukų rėmelis "Šeimos medis" bus puiki dovana vestuvių, gražių jubiliejų ar gimtadienio proga. Šis gražus nuotraukų rėmelis pagyvins Jūsų namų interjerą, suteiks jiems jaukumo. Pasirinkite šį rėmelį ir sukurkite savo šeimos medį. Medis sudarytas iš trijų dalių. Nuotraukos dydis: 3,5 x 3,5 cm.
Stiklinis lotosas
Kaina 6,90 €
Besisukantis briaunuoto stiklo suvenyras - dekoracija lotosas. Lotosas simbolizuoja taurumą, tobulumą ir dvasinę jėgą. Kaip saulės spindulių paliesti atsiveriantys lotoso žiedlapiai pripildo ryto orą gaivaus ir tyro aromato, taip ir žmogus gali skleisti tikros palaimos, švelnumo, atlaidumo ir meilės aromatą aplinkui save. Stiklinio lotoso dydis: h 4,5 x 6,5 cm.