Kategorijos

Medinis žaislas kendama
  • Medinis žaislas kendama
  • Medinis žaislas kendama
  • Medinis žaislas kendama

Medinis žaislas kendama, 28 cm

9,80 €
Su mokesčiais
Kendama yra tradicinis Japonų įgūdžių lavinimo žaislas. Kendama galima užsiimti bet kur ir bet kada: nesvarbu ar laukiate eilėje, autobuse ar einate pasivaikščioti ar tiesiog neturite ko veikti. Paimkite į rankas Kendama ir keliaukite iš skaitmeninio gyvenimo į gyvą ir judantį pasaulį. Menas yra ištreniruoti rankų ir kūno ryšį taip, kad įvairius triukus atliktumėte nepriekaištingai. Dydis: 28 cm.
Spalva
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Kendama daug kas laiko itin geru koncentracijos ir koordinacijos lavinimo sportu. Paėmę jį į rankas, galėsite atsipalaiduoti nuo streso ir išmaniųjų įrenginių ekranų.

Nuosekliai treniruojantis Kendama meną, taip pat galima ypatingai sustiprinti proto-judesių sinchronizaciją. Ilgainiui pajusite, kad jūsų kūnas ir kojos dirba subalansuotai, pagerėjo akių- rankų koordinacija, motoriniai įgūdžiai. Visa tai išmokus gebėjimas liks su jumis visada – kaip patirtis važiuoti dviračiu!




CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

K0597
45 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.