Kategorijos

Filter By close
Lapai

Aktyvūs filtrai

Dirbtinė vynuogės lapų...
Kaina 1,92 € Reguliari kaina 2,40 € −20%
Dirbtinė vynuogės lapų šaka yra 70 cm ilgio ir 60 cm pločio, sudaryta iš 5 šakų. Kotas pagamintas iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos ir plastiko, todėl jį galima lengvai formuoti. Tinka naudoti formuojant puokštes. Dirbtinis augalas yra ilgaamžis ir nereikalauja ypatingos priežiūros. 
Dirbtinė klevų lapų šaką,...
Kaina 2,08 € Reguliari kaina 2,60 € −20%
Dirbtinė klevo lapų šaka yra 66 cm ilgio ir 68 cm pločio, sudaryta iš 3 šakų. Kotas pagamintas iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos ir plastiko, todėl jį galima lengvai formuoti. Tinka naudoti formuojant puokštes. Dirbtinis augalas yra ilgaamžis ir nereikalauja ypatingos priežiūros. 
Dirbtinė lapų šaką, 73 cm
Kaina 1,76 € Reguliari kaina 2,20 € −20%
Dirbtinė lapų šaka yra 73 cm ilgio ir 70 cm pločio, sudaryta iš 5 šakų. Kotas pagamintas iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos ir plastiko, todėl jį galima lengvai formuoti. Tinka naudoti formuojant puokštes. Dirbtinis augalas yra ilgaamžis ir nereikalauja ypatingos priežiūros. 
Dirbtinė lapų šaką, 70 cm
Kaina 1,92 € Reguliari kaina 2,40 € −20%
Dirbtinė lapų šaka yra 70 cm ilgio ir 70 cm pločio, sudaryta iš 3 šakų. Kotas pagamintas iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos ir plastiko, todėl jį galima lengvai formuoti. Tinka naudoti formuojant puokštes. Dirbtinis augalas yra ilgaamžis ir nereikalauja ypatingos priežiūros. 
Dirbtinių eukalipto lapų...
Kaina 8,64 € Reguliari kaina 10,80 € −20%
Dirbtinių eukalipto lapų girlianda. Gėlė pagaminta iš aukštos kokybės impregnuotos medžiagos ir plastiko, todėl gėlę galima lengvai formuoti, tinka naudoti tiek viduje, tiek lauke. Dirbtinės gėlės yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Dirbtinės girliandos ilgis 190 cm.
Dirbtinė lapelių šaka
Kaina 2,80 € Reguliari kaina 3,50 € −20%
Dirbtinė lapų puokštė iš 3 šakų. Puokštė pagaminta iš aukštos kokybės plastiko, todėl puokštę galima lengvai formuoti ir naudoti tiek viduje, tiek lauke. Augalą lengva prižiūrėti ir valyti, jos yra ilgaamžės ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Puokštės aukštis 70 cm.  
Dirbtinis buksmedžio...
Kaina 10,24 € Reguliari kaina 12,80 € −20%
Itin natūralios išvaizdos dekoratyvinis buksmedžio krūmas. Suteikite savo namams, terasai ar balkonui žalumos. Dirbtinis bei visuomet žalias krūmas puikiai tinka norint savo vidaus ar lauko erdvei suteikti gyvybingumo. Rutulio formos buksmedžio krūmas ištisus metus išlaikys savo formą bei spalvą, nereikės laistyti ir genėti. Skersmuo 25 cm.