Kategorijos

  • −60%
Antistresinis žaislas - pakabukas POP - IT robotas
  • Antistresinis žaislas - pakabukas POP - IT robotas
  • Antistresinis žaislas - pakabukas POP - IT robotas

Antistresinis žaislas POP-IT robotas

12,90 €
5,16 € Sutaupote 60%
Su mokesčiais
Unikalus spalvoto silikono žaislas nerimo ir streso malšinimui. Push Pop it Bubble antistresinis žaislas teikia nepaprastą pasitenkinimą, kurį sukelia sprogstančio oro burbulo imitacija. Puikiai tinka vaikams ir suaugusiems protui nuraminti arba nukreipti nuo įtampą sukeliančių įpročių. Smagu žaisti namuose, patalpose, lauke, vonios kambaryje, kelionėje. Dydis: 21 x 15,5 cm.
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Paspaudus burbulą atsiranda švelnus traškėjimas, panašus į burbuliukų spragsėjimą. Išspaudę visą paviršių, tiesiog apverskite žaislą ir dar kartą spustelėkite. Sensorinio žaislo dėka patirsite atsipalaidavimo jausmą, kuris leidžia jums pašalinti bet kokį stresą ir teikia ramias emocijas. 
Puikiai tinka nagų kramtytojams, plaukų pešiotojams ir kitiems ieškantiems būdų numalšinti stresą.
Taip pat galite naudoti ir kaip žaidimą. Taisyklės itin paprastos: žaidimui reikia dviejų žaidėjų. Jie kartu nusprendžia, kas pradeda pirmasis. Pirmasis žaidėjas pasirenka VIENĄ EILĘ ir išspaudžia joje tiek burbuliukų, kiek nori - antrasis žaidėjas daro tą patį. Jie vis keičiasi, kol vienam iš žaidėjų tenka išspausti paskutinį burbuliuką ir pralaimėti. Nugalėtoju skelbiamas žaidėjas, laimėjęs tris kartus!

  • Vandeniui atsparus produktas, kurį lengvai nuplausite muilu.
  • Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra saugios ir netoksiškos. Tėvai gali būti ramūs, nes jų vaikai bus saugūs.
  • Medžiaga: silikonas

CE ženklinimas. 

Įspėjimas!
Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

K0624
94 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.