Kategorijos

Filter By close

Filtruoti pagal

Kategorijos

Kategorijos

Dydis

Dydis

Gėlės aukštis

Gėlės aukštis

Prieinamumas

Prieinamumas

Kaina

Kaina

  • 0,00 € - 198,00 €

Spalva

Spalva

Pagrindinis

Aktyvūs filtrai

Dirbtinė rožės šaka, 54 cm
Kaina 2,56 € Reguliari kaina 3,20 € −20%
Dirbtinė rožės šakelė yra iš geros kokybės plastmasės ir impregnuotos medžiagos, todėl puikiai tinka naudoti tiek vidaus, tiek lauko aplinkoje. Gėlių kotelius lengva lankstyti. Gėlės yra ilgaamžės, nes jų spalva neblunka bei nepraranda savo formos. Dirbtinė rožės šaka turi tris žietus, jos aukštis 54 cm.
Porcelianinis angelas...
Kaina 11,50 €
Glazūruoto porceliano figūrėlė - suvenyras angeliukas muzikantas. Figūrėlė dekoruota aukso spalvos detalėm. Angelas simbolizuoja meilę ir gerumą, jis saugo mus kiekviename gyvenimo žingsnyje, mums brangius žmones ir mūsų namus. Tai puiki dovana vestuvių, kūdikio gimimo, krikštų, pirmosios komunijos, gimtadienio, valentino dienos, mamos dienos ar kita proga. Dydis: h 11 x 7 x 5 cm. Kaina 1 vnt.
Stiklinė statulėlė "Gulbės...
Kaina 20,80 €
Briaunuoto, skaidraus stiklo gulbės su lotosu ant ovalaus, veidrodinio pagrindo. Plačiai išskleisti gulbių sparnai suvenyrui suteikia, iškilmingumo, didingumo. Tai prabangus ir išskirtinis suvenyras. Gulbes - amžinos meilės, grožio, tyrumo ir žavesio simbolis. Romantiškas suvenyras suteiks namas jaukumo. Dydis: h 9 x 15 x 7 cm.
Metalinė gertuvė "Kiškio...
Kaina 8,40 €
Metalinė gertuvė "Kiškio nematei?" pravers ne tik šventėse ar kelionėse, bet ir netikėtiems gyvenimo atvejams, kuomet turėti šlakelį tauraus gėrimo būtų lyg išsigelbėjimas. Gertuvė puiki dovana vyrui, draugui ar verslo partneriui. Metalinė, stilinga, tikram medžiotojui skirta nerūdyjančio plieno gertuvė. Talpa gertuvės 236 ml.
Metalinė gertuvė "Žvejo...
Kaina 8,40 €
Metalinė gertuvė "Žvejo sapnas" pravers ne tik šventėse ar kelionėse, bet ir netikėtiems gyvenimo atvejams, kuomet turėti šlakelį tauraus gėrimo būtų lyg išsigelbėjimas. Gertuvė puiki dovana vyrui, draugui ar verslo partneriui. Metalinė, stilinga, tikram žvejui skirta nerūdyjančio plieno gertuvė. Talpa gertuvės 236 ml.
Metalinė gertuvė "Turėjau...
Kaina 8,40 €
Metalinė gertuvė "Turėjau gerą šunį..." pravers ne tik šventėse ar kelionėse, bet ir netikėtiems gyvenimo atvejams, kuomet turėti šlakelį tauraus gėrimo būtų lyg išsigelbėjimas. Gertuvė puiki dovana vyrui, draugui ar verslo partneriui. Metalinė, stilinga, tikram medžiotojui skirta nerūdyjančio plieno gertuvė. Talpa gertuvės 236 ml.
Stiklinė statulėlė...
Kaina 52,90 €
Briaunuoto, skaidraus stiklo gulbės ant ovalaus, veidrodinio pagrindo. Plačiai išskleisti gulbių sparnai suvenyrui suteikia, iškilmingumo, didingumo. Tai prabangus ir išskirtinis suvenyras. Gulbes - amžinos meilės, grožio, tyrumo ir žavesio simbolis. Romantiškas suvenyras suteiks namas jaukumo. Dydis: h 12 x 16 x 18 cm.