Kategorijos

Filter By close
Varlės

Aktyvūs filtrai

Statulėlė "Varlė", metalinė
Kaina 5,90 €
Auksinės spalvos, metalinė tripirštė varlė, laikanti monetą. Įspūdinga, žėrinti varlė žaliomis stiklo akimis, dekoruota baltomis cirkonio akutėmis - išskirtinis suvenyras. Varlė su pinigu pritraukia turtus, varlė būtinai turi stovėti veidu į namus, bet ne atvirkščiai. Dydis: 6 x 6 x 1 cm. Medžiaga: metalas.
Statulėlė "Varlė", metalinė
Kaina 5,90 €
Sendinto sidabro spalvos, metalinė tripirštė varlė, laikanti monetą. Įspūdinga, žėrinti varlė žaliomis stiklo akimis, dekoruota baltomis cirkonio akutėmis - išskirtinis suvenyras. Varlė su pinigu pritraukia turtus, varlė būtinai turi stovėti veidu į namus, bet ne atvirkščiai. Dydis: 6 x 6 x 1 cm. Medžiaga: metalas.
Statulėlė "Varlė", metalinė
Kaina 10,90 €
Sendinto sidabro spalvos, metalinė tripirštė varlė, laikanti monetą. Įspūdinga, žėrinti varlė žaliomis stiklo akimis, dekoruota baltomis cirkonio akutėmis - išskirtinis suvenyras. Varlė su pinigu pritraukia turtus, varlė būtinai turi stovėti veidu į namus, bet ne atvirkščiai. Dydis: 10 x 11 x 1,5 cm. Medžiaga: metalas.
Statulėlė "Varlė"
Kaina 9,80 €
Ieškote kuo papuošti savo namus? Ar nerimaujate, ką dovanoti draugams ar artimiesiems? Siūlome jums varlę su moneta, iš kiniško porceliano, dekoruotas aukso glazūra. Savo estetika ir rafinuotumu jos pamalonins net ir išrankiausius. Varlė nuo senų laikų žinoma kaip klestėjimo, sėkmės, turto bei draugystės simbolis. Statulėlė taps išskirtiniu akcentu jūsų namuose ar biure. Dydis: 11 x 8 x 6 cm.