Kategorijos

"Domino"
  • "Domino"
  • "Domino"
  • "Domino"
  • "Domino"

Stalo žaidimas "Domino"

2,50 €
Su mokesčiais

Klasikinis žaidimas "Domino" medinėje dėžutėje, kuris gali tapti gera dovana Jūsų artimiesiems ar bičiuliams. "Domino" su malonumu žaidžia ir vaikai, ir suaugusieji. Žaidimas sudėtas į medinę dėžutę, todėl patogu laikyti tvarkingai sudėtus žaidimo kauliukus. Žaidimo tikslas - atsikratyti visų domino kauliukų juos dėliojant pagal žaidimo taisykles. 

Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Dominodominas – stalo žaidimas, kurio tikslas sudėlioti domino kauliukų grandinę. Kauliukai turi liestis vienodu taškų skaičių turinčiomis pusėmis.

Domino kauliukas tai į dvi dalis padalintas stačiakampis. Vienoje pusėje gali būti nuo 0 iki 6 taškų, 7 rūšių domino pusės. Standartinį domino rinkinį sudaro 28 žaidimo detalės vadinamos kauliukais, domino ar kortomis. Domino kauliukai gali būti pagaminti iš kaulo, plastmasės, metalo ar medienos. Domino kauliukai yra tik žaidimo pagrindas pan. kaip kortos, patys žaidimai yra labai įvairūs.

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Rekomenduojamas amžius nuo 6 metų. Pakuotė nėra gaminio dalis - būtina ją pašalinti, kai tik gaminys yra išpakuojamas. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos.

 

K1665
140 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.