Kategorijos

  • Nauja

Dirbtinis, purškiamas Zombių kraujas

3,90 €
Su mokesčiais
Dirbtinis, purškiamas zombių kraujas yra tikroviškas, lengvai naudojamas ir nuvalomas. Šviežiai išpurkštas atrodo kaip tikras kraujas. Jis yra tamsios slyvos spalvos ir išlieka nuolat drėgnas, todėl bus pasiektas neįtikėtinas zombio efektas. Labai paprasta naudoti. Ši priemonė puikiai tiks kuriant įspūdingą makiažą Helovino šventei, linksmam teminiam vakarėliui ar karnavalui. Tūris apie 59 ml. 
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Sudėtis: vanduo, propilenglikolis, polivinilo alkoholis, hidroksietilceliuliozė, imidazolidinilo karbamidas, metilparabenas, CI 16035 RED, BLUE CI 73015.

Naudojimo instrukcija: purkšti produktą ant odos. Norint nusivalyti makiažą naudokite muilą ir vandenį. Nenaudoti produkto akių zonoje. Esat kontaktui su akimis, plauti vandeniu.


CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!
Netinka jaunesniems kaip 14 metų amžiaus vaikams. Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai. Nustokite naudoti, jei pastebėjote bėrimą.  Negalima praryti. Saugotis kontakto su rūbais ar kitomis medžiagomis. Netoksiškas. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
Produkto ID: 620228

H3473
120 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.