Kategorijos

  • Nauja

Mėlynas purškiklis spalvotų miltelių, vaiko lyties atskleidimo šventei

14,00 €
Su mokesčiais
Puškiklis spalvotų miltelių vaiko lyčiai nustatyti. Vaiko lyties nustatymo vakarėliai, tai puikus būdas suburti šeimą ir draugus, kartu pasidžiaugti išsiaiškinant vieną rūpimiausių klausimų, tai berniukas ar mergaitė? 
100% saugūs – milteliai pagaminti iš saugaus kukurūzų krakmolo, kuris yra tirpus ir lengvai valomas, nepaliks likučių ant vejos, puikiai tinka lauko ar vidaus veiklai.
Purškiklis yra mėlynos spalvos, 100 g svorio, purškimo trukmė apie 8-10 s, jis iššaus iki 3 metrų aukštį, suteikdamas jums entuziastingą kulminaciją, kad atskleistumėte savo būsimo kūdikio lytį kaip niekas kitas.
Padarykite savo ypatingą akimirką nepamirštamą!
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Naudojimas: naudoti, kaip parodyta instrukcijoje. 1. Gerai suplakti. 2. Nuimti geltoną ir raudoną apsaugas. 3. Spausti ir pūsti‼️ Labai svarbu, nebandykit purškalo iš anksto, nes slėgis išnyks ir flakonas taps netinkamas naudoti.

Įspėjimas!

Flakoną saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir nelaikyti aukštesnėje nei 50°C temperatūroje. Nepradurkite ir nedeginkite net po naudojimo. Nepurškite į atvirą ugnį ar bet kokios kaitinamos medžiagos. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Naudoti tik prižiūrint suaugusiesiems.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"

K01420
80 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra. Atsiliepimus gali rašyti tik užsiregistravę ir prisijungę lankytojai.

cookie Slapukų sutikimas