Kategorijos

  • −20%
  • Nauja

Gumyčių rinkinys apyrankėms gaminti

19,60 €
15,68 € Sutaupote 20%
Su mokesčiais

Spalvoto silikono apyrankių gaminimo rinkinys. Išlaisvinkite savo fantazijas! Nusipinkite spalvoto silikono apyrankę, neribodami kūrybinių galių!
Silikoninės gumytės apyrankių pynimui. Galima daryti ne tik papuošalus, bet ir smagius žaisliukus, namų dekoro detales, drabužius. Pynimu susižavi tiek mergaitės, tiek berniukai. Pinant galimybė išreikšti fantaziją ir smagiai praleisti laiką.
Rinkinį sudaro: silikoninių gumelių rinkinys (11 spalvų), vąšelis, staklės, sujungėjai, vašeliai ir kabliukai apyrankėms sujungti.
Rinkinio dydis: 29 x 15,5 cm.

Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Rekomenduojama vaikams nuo 8 metų amžiaus. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems. 


Kilmės šalis: Kinija
Platintojas:  UAB "Aika dovanos" 
F0120
100 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.

cookie Slapukų sutikimas