Kategorijos

Vandens balionai
  • Vandens balionai
  • Vandens balionai

Vandens balionai (111 vnt.)

3,95 €
Su mokesčiais

Vandens balionai - linksma vasaros pramoga. Balionai yra pritvirtinti prie vamzdelių, tereikia antgalį pridėti prie vandens čiaupo ir stebėti, kaip akimirksniu jie prisipildo vandeniu, užsiveržia gumelėmis ir sukrenta į vonią. Viskas – nešamės laukan pramogoms.
Rinkinyje: 3 strypeliai po 37 balionus  (111 vnt.), antgalis žarnai.
Pagaminti iš tvirtos medžiagos, todėl pildant vandeniu nesprogs. 

Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Vandens balionėlių mėtymas prilygta akmenukų mėtymui į vandenį, tai be galo smagu, užburia, išvaiko visas neigiamas emocijas ir suteikia daug daug džiaugsmo! Dar smagiau surengti balionėlių "karą" su draugais ar šeimos nariais.

Įspėjimas!
Netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Rekomenduojama vaikams nuo 6 metų. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems. Nepripūsti ir susprogę balionai gali būti vaikų uždusimo ar užtroškimo priežastis. Neduoti vaikams nepripūstų balionų. Sprogę balionai turi būti nedelsiant išmesti. Visos pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"

K2934
200 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.

cookie Slapukų sutikimas