Kategorijos

  • Nauja

Apyrankė-raudonas siūlas su "Turkiška akimi"

1,50 €
Su mokesčiais
„The Evil Eye“ turi akies simbolį, kuri veikia kaip galingas amuletas, apsaugantis nuo piktųjų jėgų beveik visose pasaulio kultūrose. Piktoji akis pašalina į žmogų nukreiptą neigiamą energiją. Ji žiūri atgal į pasaulį, apsaugodama savo savininką nuo negatyvumo ir pavojaus. Nešiokite šią akį su savimi, kad jūsų gyvenimas būtų subalansuotas ir sėkmingas. Raudonas siūlas - talismanas, kuris yra nešiojamas ant kairės rankos riešo. Tai talismanas, kuris apsaugoti nuo pavydo ir atneša sėkmę. Virvutė yra pagaminta iš nailono, todėl yra tvirta ir maloni odai. Ilgis reguliuojamas.
Didžiausia apimtis 23 cm. 
Akutės dydis: 6 mm.
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Tie, kurie tiki raudonojo siūlo magija, yra įsitikinę, jog laimę ir apsaugą teikianti apyrankė padeda tik tada, kai jį ant rankos užriša artimas žmogus, giminaitis, draugas ar mylimasis. Ir, žinoma, dvasinis mokytojas. Kabalistai mano, kad neigiama energija į žmogaus kūną ir jo energinį lauką patenka pro kairę ranką, tad užrištas ant kairės rankos siūlas atbaido bet kokį blogį, kurį jums siunčia kiti žmonės. Tačiau jei patys tokį siūlą užsirišite, jis nuo blogos akies nesaugos. Tinkamai užrištas siūlas užtikrins apsaugą, be to, tai bus ir ženklas kitiems žmonėms, kad ir jūs niekam nesuteiksite jokio blogio, nes kilusias blogas mintis „sugers“ ir neutralizuos raudonas siūlelis.

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.


Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"

H181
735 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra. Atsiliepimus gali rašyti tik užsiregistravę ir prisijungę lankytojai.

cookie Slapukų sutikimas