Kategorijos

  • Nauja
  • Atsiprašome, šios prekės laikinai neturime

Plaukų dažymo kreidelės, 12 vnt.

4,50 €
Su mokesčiais

Spalvoti plaukų dažai puikiai tinka akimirksniui pakeisti spalvą. Išreikškite savo kūrybiškumą su 12 ryškių plaukų dažymo kriedelės spalvų rinkiniu. Nepriklausomai nuo to, ar naudojamos atskirai, ar sumaišytos, šios laikinos plaukų spalvos leidžia sukurti unikalią ir dinamišką išvaizdą.
Leiskite savo plaukams spindėti taip ryškiai, kaip ir jūsų asmenybei.
Spalva jūsų plaukuose išliks iki kito karto, kai plausite plaukus. Idealiai tinka vakarėliams, ypatingoms progoms, renginiams, prabangiems vakarėliams, vasaros koncertams ir kitiems ypatingiems renginiams.
Pakuotėje yra 12 spalvų. Kriedelės dydis: 4,2 x 1 x 1 cm.

Spalva
Kiekis Atsiprašome, šios prekės laikinai neturime

  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Naudojimo instrukcija: tepkite ant sudrėkintų plaukų, kad geriau įsigertų dažas. Kreida perbraukite nuo viršaus į apačią pasirinktą plaukų dalį ir palaukite, kol plaukai išdžius, kad pamatytumėte spalvą. Plaukų dažymo kreidele galite užtvirtinti ant plaukų naudojant plaukų laką, plaukų tiesintuvą ar garbanojimo žnyples. 

Pastaba: Kreidelių dažymo stilius nėra ilgalaikis, o nedidelis išblukimas yra normalus.

Saugus ir nuplaunamas: mūsų laikinieji plaukų dažai pagaminti iš saugių, odai nekenksmingų ingredientų, todėl tinka ir vaikams, ir suaugusiems. Be to, jį lengva išplauti vandeniu ir šampūnu, todėl galite keisti plaukų spalvą taip dažnai, kaip norite, be jokių ilgalaikių įsipareigojimų.

Įspėjimas!
Netinka kaip 3 metų amžiaus vaikams. Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai. Nustokite naudoti, jei pastebėjote bėrimą. Negalima praryti. Saugotis kontakto su rūbais ar kitomis medžiagomis. Netoksiškas. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"

N0314

Specifiniai kodai

isbn
4719916592467

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra. Atsiliepimus gali rašyti tik užsiregistravę ir prisijungę lankytojai.

cookie Slapukų sutikimas