Kategorijos

  • Nauja

Krioklio efekto smilkalinė "Lava"

8,50 €
Su mokesčiais

Smilkalinė yra specialiai sukurta sukurti dūmus, kurie kaskadomis krenta žemyn ir dramatiškai liejasi žemyn bokštu su nuostabiu efektu, kuris patrauks jūsų dėmesį. Uždegę smilkalų kūgį, jie pradės rūkti, smilkalai yra sunkesni už orą ir smarkiai kris sūkuriais ir posūkiais, pro skylutę ir žemyn virš daikto, kad susikauptų apačioje. Mūsų smilkalinėje gali būti naudojamas tiek su smilkalų kūgiais, tiek su smilkalų lazdelėmis.
Smilkalinės forma - padalintas bambuko fontanas, skirtas namams, biurui, arbatinei, meditacijai, jogos studijai...
Dydis: 9 x 8,5 x 6 cm.

Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Aromaterapija – atsipalaiduokite nuo fizinės iki psichologinės, atnaujinkite protą, paguoskite emocijas, sukurkite atmosferą. Nuo nerimo ir nuovargio galvos skausmui malšinti tam tikri smilkalų aromatai gali padėti atverti nosies ertmes, o kiti – sumažinti kraujospūdį.

Norėdami gauti geriausius rezultatus, deginkite patalpose, atokiau nuo bet kokių staigių oro judesių. Atkreipkite dėmesį, kad po išdegimo ant alyvos degiklio atsiranda lengvų riebių likučių, todėl rekomenduojame tinkamai apsaugoti visus baldus, ant kurių jie yra uždėti. Likučius galima lengvai nuvalyti nuo degiklio drėgna šluoste. Būkite atsargūs degindami smilkalus.
Su šiuo gaminiu reikia naudoti tik smilkalų kūgius – standartiniai smilkalų kūgiai nesukurs norimo efekto. Normalu, kad kūgiai po uždegimo užtruks iki 10 minučių, kad sukurtų rūkymo/rūko efektą.

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"

H8953
80 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra. Atsiliepimus gali rašyti tik užsiregistravę ir prisijungę lankytojai.

Susijusios prekės

cookie Slapukų sutikimas