Kategorijos

  • −75%
Dainuojantis jautis
  • Dainuojantis jautis
  • Dainuojantis jautis
  • Dainuojantis jautis
  • Dainuojantis jautis

Dainuojantis jautis, S. Prūsaitis "39"

39,00 €
9,75 € Sutaupote 75%
Su mokesčiais
Orginalus ir licenzijuotas žaislas šokantis ir dainuojantis jautis. Paspaudus pėdą ima dainuoti. Atlieka Sauliaus Prūsaičio dainą "39". Šokdamas linksmai judina rankas ir kojas. Aprengtas blizgančiu kostiumu ir kepure. Jautis yra 2021 metų simbolis. 
Žaislo vizualizacija: https://www.instagram.com/p/CH-5OK2AIGq/
Maitinimas: Trys AA tipo baterijos (nepridedamos). 

Žaislo matmenys: 31 x 22 x 12 cm.
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Rekomenduojamas amžius nuo 3 metų.
CE ženklinimas.

Įspėjimas!
Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos. Pakartotinai įkraunamos baterijos (jei išsiima) turi būti įkraunamos tik suaugusiems prižiūrint. Pakartotinai įkraunamos baterijos prieš įkrovimą turi būti išimamos iš žaislo. Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos iš žaislo. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.
P7052
697 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.