Kategorijos

  • −40%
Sieninis 3D laikrodis, sidabrinis
  • Sieninis 3D laikrodis, sidabrinis
  • Sieninis 3D laikrodis, sidabrinis
  • Sieninis 3D laikrodis, sidabrinis

Sieninis 3D laikrodis, sidabrinis

24,80 €
14,88 € Sutaupote 40%
Su mokesčiais
Prie sienos klijuojamas, modernus 3D laikrodis. Jūsų namus pavers dar stilingesniais. Pagaliau jie alsuos prabanga ir grožiu! Jis pagamintas iš akrilo, paviršius blizgus ir lengvai valomas. Metalinės rodyklės, atsparios korozijai ir rūdijimui. Tylus mechanizmas suteikia ramią aplinką namuose, tinka net miegamajame. Reikalinga 1 x AA baterija (nepridedama). 
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Subtilus ir išskirtinis laikrodis bei jo privalumai, kurie Jus tikrai nustebins:

  • Modernus sienų dekoravimo laikrodžio dizainas: didelio dydžio ir akrilo veidrodžio paviršiumi šis 3D kvarcinis laikrodis yra nuostabus dekoracija svetainės ar kito kambario tuščiai sienai.
  • „Pasidaryk pats“ sienos laikrodžiai: tai laikrodis, kurio padėtį ir dydį galite susikurti kaip norite, mažiausias skersmuo yra 58 cm, o maksimalus skersmuo gali būti 119 cm. Taip pat rinkdami šį laikrodį mėgausitės smagiu laiku su šeima ir draugais.
  • 3D efektų numeriai: šis sieninis laikrodis sudarytas iš akrilo veidrodžio ir EVA putų, kurios sudaro 3D efektą. Šis akrilo veidrodinis 3D laikrodis sulauks daug komplimentų iš Jūsų svečių.
  • Didelio dydžio: Laikrodis yra net 119 cm skersmens! Taip pat galite lengvai išplėsti arba sumažinti tarpą tarp laikrodžio dalių, kad galėtumėte pritaikyti laikrodį pagal bet kokias kambario savybes.
  • Lengva montuoti: pakuotėje yra lipnūs lipdukai ir pagalbinė skalės liniuotė, kad būtų lengviau montuoti; laikrodžio numeriai ir rodyklės turi apsauginę plėvelę, montuodami ją nuplėškite. Laikrodžiui reikalinga viena AA tipo baterija (nepridedama).
  • Kokybiškas kvarcinis laikrodžio mechanizmas: šio laikrodžio kvarcinis mechanizmas yra pagamintas naudojant tik aukščiausios kokybės žaliavas, todėl gali užtikrinti geriausios kokybės standartus ir ilgaamžišką naudojimą.


Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos.  Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.

CE ženklinimas.
WK2120
3 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.