Kategorijos

  • Nauja

Rubiko gyvatėlė

2,00 €
Su mokesčiais
Vaikams šis žaislas gali pasirodyti gana įdomus, nes iš jo galima išlankstyti įvairiausias figūras - šuniuką, kupranugarį, gyvatę, netgi kobrą, taip pat tam tikrą raidę, kamuoliuką, kubą ir viską, ką leidžia fantazija. Galvosūkis Rubiko gyvatėlė susidedantis iš mažų kubelių, kuriuos sukimosi mechanizmo dėka galima sukioti. 
Spalva
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Lankstomojo žaislo principas gana paprastas - trikampis kubas (kubas, padalintas įstrižai, bet ne piramidė) šonuose yra sujungtas specialiu besisukiojančiu mechanizmu, kuris leidžia trikampiui apsisukti 360 laipsnių kampu. Taip apsukus kelis trikampius galima suformuoti statų kampą. Taip pat galima kubelius pasukti įstrižai. 

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 6 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

K2405
88 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.