Kategorijos

  • Nauja

Neoninis piešimo teptukas

14,90 €
Su mokesčiais

Vaikams leidžia sukurti nesudėtingą šviesos meną „piešiant“ linksmus švytinčius šviesos raštus ant specialaus švytinčio lipniojo popieriaus naktį ir net dieną. Gali piešti daugiau nei 50 skirtingų raštų, pasirinkdami iš tokių temų kaip jūra, žemė ir kt., tiesiog stumdami pieštuką ant švytinčio popieriaus ir stebėdami, kaip jie stebuklingai pasirodo. Antrasis piešimo laisvąja ranka režimas leidžia vaikams piešti keturių skirtingų storių šviesos potėpius nuo smulkaus taško iki ypač ryškių. Taip pat pridedami trafaretai, skirti pridėti smagių formų ir kraštelių, kad įrėmintų bet kokį meno kūrinį. Specialus švytintis popierius prilimpa prie sienų, todėl vaikai gali kurti savo šedevrus stovėdami ar sėdėdami prie stalo. Popierius yra daugkartinio naudojimo ir nepažeidžia sienų ar baldų. Švytintys kūriniai nublanksta, todėl vaikai gali pradėti kurti iš naujo.
Reikalingi 2 x AA elementai (nepridedami).

Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)



CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos.  Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
Prekės ID: D6230

K2044
69 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.