Kategorijos

  • Nauja

LCD piešimo/rašymo lenta, 21,5 cm

5,90 €
Su mokesčiais

LCD rašymo/piešimo lenta suteikia galimybę piešti begalybę piešinių ir rašyti begalybę rašinių. Saugus ekranas nedaro jokios žalos akims, o stiprus korpusas apsaugo nuo smūgių. Užrakinimo mygtukas išsaugo nupieštą meno kūrinį ar matematinį uždavinį. Naudodamiesi rašymo lenta vaikai ne tik mokosi, bet ir nuo mažens saugo aplinką. Tinka visoms amžiaus grupėms. Lentos dydis: 21,5 x 15 cm.

 

Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Naudojimas.
Prieš naudojant išjunkite užrakinimo mygtuką, palikite ant atrakinimo padėties. Išimkite rašiklį ir rašykite tiesiai ant ekrano. Paspauskite ištrynimo mygtuką ir palaukite 2 sekundes prieš rašant iš naujo. Naudokite užrakinimo mygtuką norėdami išsaugoti ekrane esantį vaizdą nuo atsitiktinio ištrynimo. 


CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems. 

K2040
91 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.