Kategorijos

  • Nauja

Magiški flomasteriai, plaukiojantys ant vandens piešiniai, 12 vnt.

4,90 €
Su mokesčiais

Magiški markeriai/flomasteriai, kurie piešia ant vandens, tai naujovė kuri užkariavo vaikų norus!  Vandens pagrindu pagamintas rašalas netirpus vandenyje, o nupiešti paveikslėliai gali laisvai plūduriuoti ant vandens. Naudokite šį stebuklingą rašiklį piešdami ant šaukšto. Susilietus su vandeniu nupiešti paveikslėliai lengvai plauks patys, o tai puikiai tinka vaikams! Pakuotėje yra 12 flomasterių ir keramikinis šaukštas. Flomastinių rašiklių spalvos ryškios ir aiškios, tinka vaikų piešiniams ant popieriaus, rašymui ir piešimui klasėje.

Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Naudojimo būdas:
Vaikai turėtų nusausinti vandenį nuo šaukšto paviršiaus, o tada piešti ant keraminio šaukšto, šiek tiek palaukti, kol išdžius, lėtai įdėti šaukštą į vandenį ir paveikslas bus atspausdintas vandenyje. Sukurkite įdomesnius piešimo būdus!
Jitas būdas: ant porcelianinės lėkštės ar dubens nupieškite norimą eskizą ir užpildykite jį vandeniu. Nupieštas vaizdas atitrūks nuo paviršiaus ir pradės plūduriuoti.

Greitai džiūstantis, sklandus rašymas, nėra rašalo nutekėjimo. Vandens pagrindo rašalas gali būti lengvai nuvalomas šluoste / servetėle / šluoste, nepaliekant pėdsakų. Flomasteriuose naudojamas sertifikuotas netoksiškas rašalas ir speciali silpno kvapo formulė, kuri yra nekenksminga organizmui. Galite rašyti ant baltos lentos, stiklo, plastiko, popieriaus, kartono, keramikos ir kitų medžiagų.

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
Prekės ID: 600-12

R110
188 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.