Kategorijos

  • Nauja

Stalo žaidimas "Prime climb"

15,90 €
Su mokesčiais

Stalo žaidimas „Prime Climb“ yra puikus žaidimas, skirtas 10 metų ir vyresniems (arba 8 ir vyresniems, vadovaujant suaugusiems), norint ištirti matematinę daugybos, dalybos ir pirminių skaičių struktūrą greitame, dinamiškame strategijos ir sėkmės žaidime.

Puikiai tinkantis namams ar mokyklai, "Prime Climb" sulaukė puikių atsiliepimų, daugybės apdovanojimų ir tūkstančių gerbėjų.  

Žaidimo lenta pažymėta spalvotais skaičiais nuo nulio iki 101. Spalvomis pažymėta lenta padeda vaikams lengvai apskaičiuoti daugybą ir padalijimą, o kartodami žaidimus jie susipažįsta su mintine aritmetika.  

Puiki dovana įvairaus amžiaus matematikos mėgėjams arba visiems, kuriems reikia linksmo būdo patobulinti savo skaičių įgūdžius.

Žaidimo žaidėjų: 2-4.

Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Kaip žaisti: žaidėjai paeiliui meta kauliukus ir sudeda, atima, padaugina arba padalija iš skaičiaus, ant kurio yra jų pėstininkas, ir siunčia savo pėstininką į gautą skaičių. Jei baigiate pirminiu skaičiumi, paimkite veiksmų kortelę, kuri gali jums padėti arba sutrukdyti priešininkui. Žaidimą laimi pirmasis žaidėjas, kuris abu savo pėstininkus pasiekia tiksliai iki 101.

Taisyklės yra nuostabiai nesudėtingos ir galite pradėti žaisti per kelias minutes nuo pirmojo dėžutės atidarymo, tačiau jūsų skaičiavimai gali būti tokie paprasti arba sudėtingi, kaip jūs pasirenkate. Nėra nieko malonesnio, kaip rasti gudrią ir netikėtą sumą, kuri padės jums pasiekti savo tikslą!






CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Rekomenduojamas amžius nuo 10 m.


Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
Prekės ID: 2517

K0522
14 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra. Atsiliepimus gali rašyti tik užsiregistravę ir prisijungę lankytojai.

cookie Slapukų sutikimas