Kategorijos

  • Nauja

Žaidimas "Smiginis" su lipniais kamuoliukais, 36 cm

7,80 €
Su mokesčiais
Smiginis - visiems gerai žinomas ir daugeliui pažįstamas žaidimas, kuris populiarus tarp įvairaus amžiaus žmonių. Kad būtų galima žaisti smiginį ir vaikams, vietoj smiginio strėlyčių yra lipnūs kamuoliukai. Nuo šiol smiginį galės žaisti ir jūsų vaikai.
Patirkite varžybų emocijas ir pramogaukite žaisdami smiginį su draugais ar šeimos nariais!
Smiginio diametras 36 cm, ir yra 3 lipnūs kamuoliukai.
Modelis
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Pagrindinis žaidimo tikslas - kamuoliuką pataikyti į taikinį, todėl smiginis vadinamas taiklumo žaidimu. Žaidėjai, sustoję per tam tikrą nuotolį (strėlytės mėtomos iš 237 cm atstumo, smiginis kabinamas 173 cm aukštyje nuo lentos centro) mėgina kuo tiksliau pataikyti į ant sienos ar kito paviršiaus pakabintą taikinį. Visas taikinio plotas suskirstytas į dvidešimt nedidelių lopinėlių, kurie yra sunumeruoti. Pagal tai, į kurį taikinio lopinėlį pataikoma, skiriama taškų suma. Nepataikius kamuoliuko į smiginio lentą, taškų neskiriama visai. 


CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Rekomenduojamas amžius nuo 6 m.


Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
Prekės ID: 66336

K185
16 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.

cookie Slapukų sutikimas