Kategorijos

  • Nauja

Žaidimas "Gyvatės ir kopečios"

2,40 €
Su mokesčiais

Populiarus stalo žaidimas "Gyvatės ir kopečios" visai šeimai. Šiame žaidime daug kas priklausys nuo sėkmės. Mesk kauliuką ir kopk link finišo stengdamasis išvengti gyvačių, kurios tave gali nuvesti žemyn, o kopečios pakels aukštyn. Žaidimo lentoje taip pat bus ir pagalbų bei trukdžių. Šis žaidimas skirtas mažiems ir dideliems.

Žaidėju skaičius: 2-4.  Šis žaidimas turi milžiniško dydžio poperine lentą, kur galėsite žaisti tiek viduje, tiek lauke. 
Į komplektą įeina: popierinė lenta 50 x 70 cm, 4 figurėlės ir ridenimo kamuoliukas.

Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Žaidimo taisyklės
Kiekvienas žaidėjas pradeda nuo lentos apačios ir meta kauliuką, kad juda savo figūrą išilgai lentos. Kai jie nusileidžia ant kopėčių, jie turi pakilti ir judėti pirmyn. Bet jei jie nusileidžia ant gyvatės, jie turi nuslysti žemyn. Tikslas yra pirmam pasiekti lentos viršų ir laimėti žaidimą. Šis žaidimas yra įdomus būdas praleisti laiką su draugais ir šeima ir gali padėti lavinti skaičiavimo įgūdžius bei strateginį mąstymą.

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Rekomenduojama vaikams nuo 6 metų amžiaus.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"

K1530
181 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra. Atsiliepimus gali rašyti tik užsiregistravę ir prisijungę lankytojai.

cookie Slapukų sutikimas