Kategorijos

  • Nauja

Pro-Clackers kamuoliukai

5,80 €
Su mokesčiais

Šis žaidimas yra Niutono švytuoklės atmaina. Tą paprastą žaislą sudaro du plastikiniai rutuliukai, pakabinti ant virvelės. Pro-Clackers arba vadinamas Lato kamuoliukų žaidimas buvo ypač populiarus aštuntojo dešimtmečio pabaigoje. Laikydami nuleistus kamuoliukus judinkite ranką taip, kad du rutuliai atsitrenktų vienas į kitą vieną kartą viršuje ir apačioje.
Naudojimo instrukcija: 1. Įdėkite žiedą tarp smiliaus ir nukščio. 2. Judinkite ranką aukštyn ir žemyn. 3. Nuleisdami kamuoliukus, šiek tiek nuleiskite ranką, tada šiek tiek pakelkite ranką, kad rutuliai pradėtų skrieti.
Kamuoliukuose yra LED lemputės, atsitrekdami vienas į kitą pradės mirksėti.
Kamuoliukų dydis: 4 cm.

Spalva
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Šis profesionalus klakerių kamuoliukas yra universalus žaislas, turintis daug privalumų. Jis malšina stresą ir nuobodulį, taip pat stiprina rankų raumenis ir gerina judrumą. Paprasčiausiai pasukant rankeną, kamuoliukai generuoja galią ir dėl inercijos susiduria vienas su kitu, suteikdamas interaktyvų ir įtraukiantį laisvalaikį. Jo kompaktiškas dydis leidžia lengvai nešiotis, todėl galėsite mėgautis streso mažinimu bet kada ir bet kur. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip patvari virvė ir didelio tankio nailoninės rankenos. Jis tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems, todėl yra universalus streso mažinimo žaislas, kuris gali padėti sumažinti nerimą ir paskatinti atsipalaiduoti. Tai taip pat yra puiki dovana. Nesvarbu, ar jis skirtas vaikams, draugams, dukterėčioms ar sūnėnams, šis žaislas tikrai suteiks džiaugsmo ir pramogų.

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Rekomenduojams amžius nuo 6 m.


Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
Prekės ID: 7528

K567
79 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra. Atsiliepimus gali rašyti tik užsiregistravę ir prisijungę lankytojai.

cookie Slapukų sutikimas