Kategorijos

  • Nauja
  • Išparduota

Raktų pakabukas-atšvaitas "Šypsniukas"

1,40 €
Su mokesčiais
Raktų pakabukas "Šypsniukas", kurį įjungus pradeda šviesti (mirksėti), jis visada saugos jūsų vaiką kelyje. Galima kabinti prie kurpinės ar striukės. Dydis pakabuko: 9 x 4,5 cm, su grandinėle pakabuko ilgis 15 cm. Reikalingi elementai (raktų pakabuke yra). Pakabukas parenkamas atsitiktiniu būdu.
Kiekis Išparduota
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Su atšvaitu einantį ar dviračiu važiuojantį žmogų, vairuotojas gali pastebėti iš maždaug penkis kartus didesnio atstumo nei be atšvaito. To pakanka, kad vairuotojas sulėtintų važiavimo greitį ir saugiai prasilenktų su pėsčiuoju (dviratininku, vadeliotoju), esant būtinumui – sustotų. Atšvaitą prie drabužių reikėtų pritvirtinti taip, kad jis būtų matomas iš visų pusių.  Pakabinamą atšvaitą, pervertą virvele, segtuku prisegame prie drabužių (pvz., kišenės), dešinėje pusėje, kad jis švytuotų žmogaus kelių aukštyje.  Atšvaitą-juostelę lengvai uždedame ant drabužių rankovės (truputį aukščiau rankos riešo) ar kojos blauzdos srityje.  Atšvaito paviršiaus plotas turi būti pakankamai didelis (apie 16 cm2), kad transporto priemonės žibintų šviesos galėtų jį apšviesti.

Dėmesio! Skirta vaikams nuo 3 metų.

Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos.  Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.
G1115

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.