Kategorijos

  • Nauja

Graminės-juvelyrinės svarstyklės 0,1/500 g

11,00 €
Su mokesčiais
Graminės svarstyklės yra labai tikslios - jos gali sverti iki 0,01 g tikslumu. Svarstyklėse yra įmontuotas LCD ekranas. Turi automatinio išjungimo funkciją - išsijungia jeigu nėra naudojamos 30 s, o tai neleidžia joms greitai išsikrauti jeigu netyčia pamirštumėte jas išjungti. Sverimo diapazonas: 0,01-500 g. 4 konvertavimo vienetai: g/tl/ct/oz. Skaitmeninės svarstyklės yra lengvos ir pakankamai mažos, kad tilptų į kišenę ar krepšį, puikiai tinkančios naudoti keliaujant. Dėl kompaktiško dydžio jis nesumažina našumo, todėl jis yra patogus įrankis bet kokioje situacijoje, kai svarbiausia yra tikslumas. Tinkamos sverti juvelyrinius dirbinius, chemikalus ir kitus smulkius daiktus.
Reikalingos 2 x AAA baterijos (pridedamos).
Dydis: 12 x 6,5 x 2 cm.

Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Energiją taupantis veikimas: su automatinio išsijungimo funkcija, svarstyklės taupo baterijos veikimo laiką, nes išsijungia po kelių minučių neveikimo. Ši energiją taupanti konstrukcija užtikrina ilgalaikį veikimą ir sumažina poreikį dažnai keisti baterijų.
Keli matavimo vienetai: lengvai perjunkite tarp gramų, uncijų, karatų ir daugiau, kad atitiktų jūsų konkrečius svėrimo poreikius.
Ryškus apšviestas ekranas: ryškus, apšviestas skystųjų kristalų ekranas užtikrina, kad galite aiškiai skaityti matavimus net esant prastam apšvietimui. Ši funkcija pagerina naudojimo patogumą, todėl svarstyklės yra praktiškos naudoti bet kokioje aplinkoje.
Svarstyklės yra su apsauginiu dangteliu, kad svėrimo paviršius būtų švarus, ir išsamus vartotojo vadovas, kuris padės greitai ir lengvai pradėti.

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos.  Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
Ū2014
22 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra. Atsiliepimus gali rašyti tik užsiregistravę ir prisijungę lankytojai.

cookie Slapukų sutikimas