Kategorijos

  • Nauja

Dirbtiniai priklijuojami nagai mergaitėms, 12 vnt.

1,80 €
Su mokesčiais
Pasidarykite nepriekaištingą manikiūrą!
Vaikiški dirbtiniai nagai: gausite 12 vienetų priklijuojamų, dirbtinių nagų rinkinį ir geliniai nagų klijai. Rinkinyje yra įvairių dydžių ir ryškių spalvų, patogu pasirinkti tinkamus dydžius kiekvienam. Sukurkite naują ir akį traukiančius nagų dizaino stilių. Tai gali būti puiki dovana jūsų vaikams, mergaitėms, Helovino, Kalėdų, vakarėlių, išleistuvių ir kitomis prasmingomis progomis.
Dirbtiniai nagai pagaminti iš kokybiškos ABS medžiagos ir matinio arba UV viršutinio sluoksnio, saugios ir patvarios medžiagos padaro nagus netoksiškus ir bekvapius, nekenkia nei nagams, nei odai.

Rinkinį sudaro 12 vnt. spalvotų ditbinių nagų ir geliniai nagų klijai.
Modelis
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Naudojimo instukcija:
Paruoškite nagus klijavimui - jie turi būti švarūs ir sausi. Pasirinkite natūralaus nago dydį atitinkantį dirbtinį nagą. Jeigu nagas per didelis, kraštus apdorokite dilde. (Norint pasiekti gerų rezultatų, dirbtinius nagus pradėkite klijuoti nuo mažiausio dydžio). Natūralius nagus nuvalykite nagų lako valikliu. Klijuokite klijų lipduką ant nago arba padenkite dirbtinį nagą klijais ir uždėkite ant natūralaus, prispauskite. Palaikykite 30 sekundžių ir nagai jau priklijuoti. Neplaukite rankų apie 1 valandą. Nagų nuėmimas: paėmę už nago krašto dirbtinį nagą švelniai nulupkite arba nago kraštus patepkite nagų lako valikliu, palaukite 1 min., nagą nuimkite.

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.


Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
F023
39 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.

cookie Slapukų sutikimas