Kategorijos

  • Nauja

Loginis žaidimas IQ

9,90 €
Su mokesčiais
IQ žaidimų serija yra tokia populiari. IQ žaidimų serijoje - 120 iššūkių trijuose žaidimo režimuose, apimant tiek 2D, tiek 3D iššūkius. Žaidimo lentos viršus turi išdėstymą, skirtą 2D iššūkiams ir 3D piramidės iššūkiams, o žaidimo lentos apačia turi visiškai kitokį 2D iššūkiams skirtą išdėstymą. Viskas telpa tame pačiame, kompaktiškame, nešiojamame kelioniniame dėkle. Žaidžiant IQ stimuliuojami koncentracijos įgūdžiai, problemų sprendimo gebėjimai, erdvinis suvokimas, logika bei planavimas. Žaisti taip smagu, jog net nepajusite, jog kartu ir mokotės! Nors žaidimas skirtas vienam žaidėjui, spręsti iššūkius kartu su kitais yra išties smagu. Žaidimo dydis: 14,5 x 10 cm.
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Rekomenduojamas amžius nuo 6+ m.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
Prekės ID: 168-2

K2457
197 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.