Kategorijos

  • −40%
Vandenyje augančios kapsulės, dinozaurai
  • Vandenyje augančios kapsulės, dinozaurai
  • Vandenyje augančios kapsulės, dinozaurai

Vandenyje augančios kapsulės, dinozaurai

3,20 €
1,92 € Sutaupote 40%
Su mokesčiais
Šios kapsulės susilietus su karštu vandeniu, virsta žavingais dinozaurais. Augantys kapsuliniai gyvūnai tampa itin vertinama dovana vaikams. Šios kapsulės jiems padeda atskirti dinozaurus, spalvas, formas, taip pat lavina jų gebėjimą susikaupti bei vaizduotę. Rinkinyje 12 skirtingų dinozaurų.
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Kapsules galima mesti į vandenį, kuriame maudosi vaikas, nes jos yra netoksiškos. Padėkite gyvūnui augti atidarydami kapsules prieš mesdami jas į vandenį. Tada sekite džiaugsmą vaikų veiduose, kuriuos sukelia kapsulių viduje slypinčių paslapčių atradimas.

Paruošimas:

Įdėkite kapsulę į indą su vandeniu. Galima naudoti šiltą ir šaltą vandenį. Stebėkite, kaip kapsulinis padaras pradeda keisti formą ir augti. Gyvūnas pilnai užaugs per 72 valandas.




CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Draudžiama kišti į burną. Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems. 

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
Produkto ID: H-1

K1486
300 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.