Kategorijos

  • Nauja
Medinis Jango
  • Medinis Jango
  • Medinis Jango

Stalo žaidimas "Jenga"

10,80 €
Su mokesčiais
Klasikinis "Jenga" žaidimas. Tai puikus laiko praleidimas su draugais arba šeimos nariais. Žaidimas susideda iš 54 medinių blokų, kurie turėtų būti dedami į bokštą. Trys blokai kiekvienam sluoksniui.
Žaidimas 2-6 žaidėjams.
Rinkinyje yra 54 mediniai blokai ir 4 kauliukai.
Bokšto dydis: 26 x 8 x 8 cm.
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Žaidimo taisyklės - po to, kai bokštą pastatote, kiekvienas žaidėjas ištraukia po vieną bloką ir deda jį į viršų. Bet būkite atsargūs - pakanka vieno klaidingo judesio ir bokštas sugrius. O pralaimi tas žmogus, kuriam traukiant bloką bokštas sugriuvo. Taip pat blokai yra sunumeruoti, todėl galite žaisti taip, kad turite traukti tą bloką, kurio numerį išridenate.

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Draužiama šautuvu šaudyti gyvūnus ar į žmones. Nenukreipti į akis arba veidą. Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Rekomenduojamas amžius nuo 6 m.


Kilmės šalis: Kinija
Platintojas:  UAB "Aika dovanos"

K1614
56 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.