Kategorijos

Spineris-suktukas

2,80 €
Su mokesčiais

Sukurtas vaikų dėmesio sutrikimams lengvinti - originaliai suktukas sukurtas vaikams turintiems dėmesio sutrikimo problemų. Spineris-suktukas leisdavo vaikams susikaupti, nejausti streso, susikoncentruoti į vieną veiksmą. Dydis: 7 cm.

Spalva
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Fidget Spineris (Fidget Spinner) yra raminantis stresą mažinantis žaislas. Įprastas Fidget Spineris sudarytas iš guolio viduryje ir įvairiausių kitų medžiagų aplink jį. Fidget Spineriai gali būti gaminami iš plastiko, plieno, aliuminio, titano, vario ar net aukso.

Fidget Spinner spineriai yra rekomenduojami žmonėms, kuriems yra sunku susikaupti, sutelkti dėmesį, susikoncentruoti ar nusiraminti. Fidget suktukai padeda žmonėms sergantiems autizmu. Spineriai leidžia išsikrauti nervų sistemai ir sumažina stresą. Nors Fidget Spineriai (Fidget Spinner) buvo išrasti 1990 metias jie labai išpopuliarėjo 2017 metais. Fidget Spineriai mėgiami ir dažnai naudojami mokinių kaip priemonė padedanti susikaupti ar sumažinti stresą.

Suktukas - ofiso žaislas. Šie spineriai padeda nusiraminti ir sumažinti stresą sunkų protinį darbą dirbantiems žmonėms. Fidget Spineris gali padėti atsikratyti įpročio kramtyti nagus, nervingai judinti koją, graužti pieštukus ir tušinukus ar garsiai maigyti tušinuką.


CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems. 

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"

K0028
20 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.