Kategorijos

Dirbtinis vampyrų kraujas

2,40 €
Su mokesčiais
Dirbtinis vampyrų kraujas, lengvai naudojamas ir nuvalomas. Netikras kraujas pasižymi nepaprastai ryškia kraujo raudonumo spalva, kuri atrodo ir teka kaip tikras kraujas. Ši priemonė puikiai tiks kuriant įspūdingą makiažą Helovino šventei, linksmam teminiam vakarėliui ar karnavalui. Tūris: 24 g. Buteliuko dydis 12 x 2,5 cm.
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Naudojimo instrukcija: tepant produktą ant odos galima naudoti pirštus ar kempinę. Tapšnokite produktą, kol juo padengsite norimą odos vietą. Norint nusivalyti makiažą naudokite muilą ir vandenį. Nenaudoti produkto akių zonoje. Esat kontaktui su akimis, plauti vandeniu.


Sudėtis: vanduo, Hidroksipropilmetil celiuliozė, gernabenas II, natrio karbonatas, EDTA, gali būti [+/-].


CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!
Netinka jaunesniems kaip 14 metų amžiaus vaikams. Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai. Nustokite naudoti, jei pastebėjote bėrimą. Negalima praryti. Saugotis kontakto su rūbais ar kitomis medžiagomis. Netoksiškas. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
Produkto ID: LC1031

H3474
653 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.