Kategorijos

  • Nauja

Šampano taurė

14,00 €
Su mokesčiais
Klasikinės, prabangios, krištolinės šampano taurės širdies formos, tai gali būti išskirtinė ir originali dovana vestuvių ar kita progą. Taurių viršus paauksuotas. Šampano taurės gali būti elegantiška valgomojo stalo puošmena, jos lengvai sukuria elegantišką atmosferą namų dekoravimui. Šampano taurės taip pat gali būti graži dovana jauniesiems ar vestuvinio stalo papuošimas. 
Taurės aukštis - 25 cm. 
Talpa 220 ml.
Pakuotėje 6 vnt. Kaina nurodyta vienos taurės.
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Taures jauniesiems dažnai nuperka tėvai, arba jaunieji pasirenka patys, Dažnai šias šampano taures jaunieji naudoja visų vestuvių eigoje - vežasi į gamtą, į fotosesijas, naudoja automobiliuose - visur, kur vaišinasi šampanu. Kartais, prieš sugrįžtant į pokylio vietą, jaunieji taures sudaužo - šukės neša laimę...

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas! Naudodami taures venkite didelių temperatūrų skirtumų ir nenaudokite jų esant staigiems temperatūrų pokyčiams (šaltą ar karštą), kad nepažeistumėte stiklo. Valykite minkšta šluoste, skirta valyti stiklui ir padėkite į sausą ir vėdinamą vietą. Neplaukite indaplovėje, gali pasižeisti paauksavimai.

Kilmės šalis: Kinija
Platintojas: UAB "Aika dovanos"
Prekės ID: M6170
V657
6 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.

cookie Slapukų sutikimas