Kategorijos

Kompiuterinis žaidimas
  • Kompiuterinis žaidimas
  • Kompiuterinis žaidimas
  • Kompiuterinis žaidimas
  • Kompiuterinis žaidimas
  • Kompiuterinis žaidimas
  • Kompiuterinis žaidimas
  • Kompiuterinis žaidimas

Kompiuterinis žaidimas "Tetris" 999 - viename

4,80 €
Su mokesčiais
Elektroninis žaidimas "Tetris" padės lavinti jūsų vaiko reakciją ir loginį mąstymą. Puikiai tiks išvykose, pertraukėlių metu ir pan. Taip pat yra klasikiniai žaidimai: TETRIS, ARKANOID, FORMULE 1, GYVATĖ, BATTLE TANK ir kitų su skirtingais žaidimo greičiais ir sudėtingumo lygiais. Iš viso 9999 skirtingų žaidimų. Reikalingos 2 x  AA baterijos (komplekte nėra).
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 5 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos.  Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.

K120
271 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.